اسلوونی برای نتانیاهو ممنوعیت سفر اعمال کرد حمله رژیم صهیونیستی به پایتخت یمن بقائی: ادعای آمریکا درباره تمایل به دیپلماسی چیزی جز فریب و تناقض آشکار نیست دیدار عراقچی و وزیر خارجه فرانسه در سازمان ملل جزئیات دیدار اردوغان و ترامپ واکنش حماس به سخنان ابومازن علیه مردم و مقاومت فلسطین وزارت خارجه آمریکا: آماده گفت‌وگو با ایران هستیم انصارالله یمن: کل جهان متوجه نقش ایران در دفاع از مظلومان شده‌اند بیانیه وزارت خارجه روسیه درباره گفت‌وگوی لاوروف و روبیو غریب آبادی: با سفرای چین و روسیه در مورد قطعنامه ۲۲۳۱ شورای امنیت بحث کردیم/ درباره اقدام هماهنگ علیه تلاش‌های اروپا برای بازگرداندن تحریم‌ها، توافق شد پزشکیان در دیدار با مکرون: آماده‌ایم که در چارچوبی قابل قبول، با طرف‌های اروپایی در بحث هسته‌ای گفت‌و‌گو کنیم دیدار پزشکیان و نخست‌وزیر نروژ ویتکاف: آمریکا مایل به مذاکره با ایران است اکسیوس: ترامپ چارچوبی برای پایان جنگ غزه به سران عرب ارائه داده است جولانی خواستار گفت‌و‌گو با رژیم اسرائیل شد

البرایت : خروج از برجام یک اشتباه بود

وزیر امور خارجه پیشین آمریکا تاکید کرد: متحدان ما پس از خروج واشنگتن از برجام به آمریکا بی‌اعتماد شده‌اند و این اتفاق منجر به تضعیف رابطه ما با سایر اعضای گروه ۱+۵ شده است.
تاریخ انتشار: ۱۴:۱۷ - ۱۶ اسفند ۱۳۹۷ - 2019 March 07
کد خبر: ۶۱۷۳

 

به گزارش راهبرد معاصر ، مادلین آلبرایت وزیر امور خارجه پیشین آمریکا در جلسه استماع کمیته امور خارجی مجلس نمایندگان با بیان اینکه آمریکایی‌ها از واژه "چندجانبه گرایی" خوششان نمی‌آید، گفت: متحدان آمریکا پس از خروج این کشور از برجام به ما بی‌اعتماد شده‌اند. خروج از این توافق باعث تضعیف رابطه ما با سایر اعضای گروه ۵+۱ شده است، به‌ویژه اینکه آیا ما در زمینه توافق‌ها قابل اعتماد هستیم یا خیر.

 

مادلین آلبرایت افزود: اگر ما بخواهیم با متحدانمان در خصوص ونزوئلا کاری انجام دهیم، آیا آنها به حرف ما اعتماد خواهند کرد یا در خصوص کره شمالی. بنابراین، این مسئله باعث تضعیف سیاست ما می‌شود.

 

جلسه استماع کمیته امور خارجی مجلس نمایندگان آمریکا ۲۷ فوریه با عنوان "سیاست خارجی دولت ترامپ؛ یک ارزیابی میان - مدت" با حضور آلبرایت، استاد حوزه دیپلماسی در دانشگاه جورج تاون به ریاست الیوت انگل، نماینده دموکرات ایالت نیویورک و رئیس کمیته امور خارجی برگزار شد.

 

وی افزود: درخصوص برجام باید بگویم که من از آن حمایت کردم، زیرا این توافق از بسیاری جهات با جدی‌ترین جنبه رفتار ایران سر و کار داشت. چیزی که برای من عجیب است، این است که رئیس جمهور خود را درون یک جعبه قرار داده است. خروج از این توافق باعث تضعیف رابطه ما با سایر اعضای گروه ۵+۱ شده است. من به سیاست خارجی دوحزبی به شدت اعتقاد دارم.

 

 ایران و گروه موسوم به ۱+۵، شامل آمریکا، روسیه، چین، انگلیس، فرانسه و آلمان در سال ۲۰۱۵ به یک توافق جامع برای محدود کردن برنامه هسته‌ای ایران و لغو تحریم‌های بین‌المللی وضع شده علیه تهران دست یافتند که در ابتدای سال ۲۰۱۶ به اجرا رسید اما آمریکا در ماه مه ۲۰۱۸ با خروج از این توافق، آن را نقض کرد و سپس تحریم‌ها علیه ایران را بازگرداند.

 

این در حالی است که دیگر طرف‌های توافق هسته‌ای بر ادامه پایبندی خود به آن علی‌رغم خروج آمریکا تاکید دارند. همچنین کشورهای اروپایی عضو این توافق برای ادامه تجارت با ایران یک سازوکار ویژه مالی ایجاد کرده‌اند که به این کشورها اجازه می‌دهد باوجود بازگشت تحریم‌های آمریکا علیه تهران روابط تجاری خود با ایران را حفظ کنند.

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار